Beachvolley is sexy!

Beachvolley staat voor topsport in een sexy kader van zon, zand en spektakel. Deze vorm van volleybal ontstond op de zonnige stranden van Californië en mag zich sinds 1996 olympisch noemen, waar het iedere keer opnieuw één van de sporten is die het meeste toeschouwers lokt.

Geberit Beach Tour

Cockerill Beach brengt dit voorjaar deze spectaculaire sport naar de Antwerpse kaaien tijdens de derde manche van de Geberit Beach Tour (het Belgische Beachvolley Kampioenschap). Gespreid over twee dagen strijden 50 dames- en herenduo’s voor een plek in de finales op zondag wat hen een plaats kan opleveren voor de Masters waar de Belgische kampioenen gekroond worden.

Indrukwekkend programma in Antwerpen

Met de steun van de stad Antwerpen, staat Cockerill Beach voor het eerst op de tour maar wil meteen de toon zetten door haar uitmuntende locatie, zinderende horeca en indrukwekkend programma. De site met uitzicht op de Schelde aan de nieuw aangelegde wandelboulevard op de Antwerpse kaaien, overdekte tribunes, VIP-arrangementen en tal van horeca weerspiegelt de torenhoge ambities.

En dit is maar het begin. We kijken al verder naar 2023 waar we met Cockerill Beach een vaste plek op de kalender willen krijgen en een manche van het European Beach Volleyball Championship organiseren.

See you there!

 

Doe mee met het bedrijventornooiOntdek alle events op Cockerill Beach

Diamond partners

Court partners

Gold partners

Bronze partners

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.