Ons event is gelokaliseerd in het centrum van Antwerpen. Alle informatie over onze bereikbaarheid via fiets, boot, auto,… vind je op deze pagina.

Ja hoor, uiteraard! We werken met vaste formules, maar kunnen ook naar uw wensen een pakket uitwerken. Neem vrijblijvend contact op met info@cockerill-beach-antwerp.be.

Nee, er zijn zowel eet- als drankgelegenheden op het evenementterrein voorzien. Je kan bij ons terecht voor het reguliere aanbod aan drankjes maar ook voor cocktails of mocktails ben je bij Cockerill Beach Antwerp aan het juiste adres.

Het aanbod food is uiteraard afgestemd op sporters en atleten.

Goed nieuws want op zaterdag en zondag is de toegang helemaal gratis en heb je geen inkomticket nodig.

Tickets voor VIP- of B2B-arrangmenten kan je kopen via onze ticket-pagina.

De beste Belgische beachvolleyballers zakken af naar Antwerpen. Je kan de ingeschreven teams checken via de website van het Belgian Beachvolley Championship. https://www.belgiumbeachvolley.be/nl/calendar/521_2024/#Teams

Cockerill Beach Antwerp is een organisatie van DBV Events, in samenwerking met Interfreight Brabo Volley Antwerp. Met de steun van de Stad Antwerpen wordt een 4-daags sportevenement georganiseerd, met strand-bar waar sport, ontspanning en kwaliteit centraal zullen staan.

Diamond partners

Court partners

Gold partners

Bronze partners

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.