Slim Naar Antwerpen

Alle info over bereikbaarheid tref je op Slim Naar Antwerpen: slimnaarantwerpen.be.

Adres

Cockerill Beach Antwerp gaat door op de Orteliuskaai te Antwerpen.

Komt u te voet?

De Orteliuskaai bevindt zich op een 5-tal minuten wandelen van het Eilandje en niet ver van het historisch centrum. Pendelen tussen de zones kan gemakkelijk te voet of met (deel)fiets.

Komt u met de fiets, step of scooter?

Stippel uw route uit via de website vanFietsnet. Pendelen tussen de verschillende zones kan eenvoudig met de(deel)fiets,(deel)stepofdeelscooter.

Er is eenVelo Antwerpen station en een fietsenstalling vlakbij het de Orteliuskaai.

Komt u met het openbaar vervoer?

Tram en bus

Ons event is met tram en bus op enkele minuten wandelen bereikbaar. Meer informatie over de dienstregeling en de reisweg vindt uhier. Een overzicht van alle tramlijnen in Antwerpen vindt uop deze kaart.

Tram 7 (Eilandje – Mortsel) stopt quasi voor de deur.

Koop voor u op de bus of de tram stapt eenM-ticketvia de app van De Lijn. Een M-ticket kost € 1,80 en is 1 uur geldig. Of SMS “DL” naar 4884. U ontvangt een bevestiging en een sms-ticket. DitSMS-ticketis 1 uur geldig op alle trams en bussen van De Lijn en kost € 2,15.

Trein

Neem de trein totAntwerpen-Centraal. In Antwerpen-Centraal kan u tram 3, 5, 9 en 15 nemen naar de Groenplaats. De Groenplaats ligt op 5 minuten wandelen van de Orteliuskaai.

Komt u met de boot?

Van Linkeroever kan u snel en gemakkelijk naar Rechteroever met hetSint-Annaveer. Het veer is gratis en vertrekt vanaf het ponton op Linkeroever in de Thonetlaan. Meer informatie over het Sint-Annaveer vindt uhier.

NeemDeWaterbusvanuit Hemiksem of Kruibeke naar het Steenplein te Antwerpen. Of combineer het traject met de veerdiensten Hoboken-Kruibeke en Bazel-Hemiksem. Een tochtje heen en terug kost € 5 en is te koop aan boord van DeWaterbus. Meer informatie over DeWaterbus vindt uhier.

Komt u met de auto?

Wie met de wagen tot in het centrum wilt rijden, moet er rekening mee houden dat de Orteliuskaai op de rand van de lage-emissiezone van Antwerpen ligt. Alle informatie over de lage-emissiezone vindt u op deze website. Laat uw auto achter op eenPark and Ride en neem de tram verder.

Park and rides

  • P+R Merksem – P+R Melsele
  • P+R Linkeroever – Wijnegem
  • P+R Luchtbal – P+R Olympiade
  • P+R Linkeroever – Eksterlaar
  • P+R Schoonselhof – Wijnegem
  • P+R Linkeroever – P+R Boechout

Parkeren

Antwerpen heeft verschillende tariefzones. Meer info over het tariefplan in de omgeving van het Orteliuskaai vind je hier.

Diamond partners

Court partners

Gold partners

Bronze partners

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.