Belangrijk: Momenteel zijn er werken in uitvoering op het Eilandje en enkele omliggende straten. Hierdoor kan de dienstverlening tijdelijk zijn verstoord. Meer info over hinder en werken in de buurt van het Zaha Hadidplein vind je op slimnaarantwerpen.be.
Bekijk ook steeds de website vanDe Lijnende NMBSvoor actuele informatie!

Adres

Cockerill Beach Antwerp 2023 gaat door op het Zaha Hadidplein in Antwerpen.

Komt u te voet?

Het Zaha Hadidplein bevindt zich op een kwartiertje wandelen van het Eilandje en niet ver van het historisch centrum. Pendelen tussen de zones kan gemakkelijk te voet of met (deel)fiets.

Komt u met de fiets, step of scooter?

Stippel uw route uit via de website vanFietsnet. Pendelen tussen de verschillende zones kan eenvoudig met de(deel)fiets,(deel)stepofdeelscooter.

Er is eenVelo Antwerpenstation en een fietsenstalling vlakbij het Havenhuis.

Komt u met het openbaar vervoer?

Tram en bus

Ons event is met tram en bus op enkele minuten wandelen bereikbaar. Meer informatie over de dienstregeling en de reisweg vindt uhier. Een overzicht van alle tramlijnen in Antwerpen vindt uop deze kaart.

Tram 24 (Silsburg) stopt voor de deur.

Koop voor u op de bus of de tram stapt eenM-ticketvia de app van De Lijn. Een M-ticket kost € 1,80 en is 1 uur geldig. Of SMS “DL” naar 4884. U ontvangt een bevestiging en een sms-ticket. DitSMS-ticketis 1 uur geldig op alle trams en bussen van De Lijn en kost € 2,15.

Trein

Neem de trein totAntwerpen-Centraal. In Antwerpen-Centraal kan u tram 24 nemen naar het Zaha Hadidplein:

Komt u met de boot?

Van Linkeroever kan u snel en gemakkelijk naar Rechteroever met hetSint-Annaveer. Het veer is gratis en vertrekt vanaf het ponton op Linkeroever in de Thonetlaan. Meer informatie over het Sint-Annaveer vindt uhier.

NeemDeWaterbusvanuit Hemiksem of Kruibeke naar het Steenplein te Antwerpen. Of combineer het traject met de veerdiensten Hoboken-Kruibeke en Bazel-Hemiksem. Een tochtje heen en terug kost € 5 en is te koop aan boord van DeWaterbus. Meer informatie over DeWaterbus vindt uhier.

Komt u met de auto?

Wie met de wagen tot in het centrum wilt rijden, moet er rekening mee houden dat de Cockerillkaai in delage-emissiezonevan Antwerpen liggen. Alle informatie over de lage-emissiezone vindt uop deze website. Laat uw auto achter op eenPark and Rideen neem de tram verder. Of neem vanaf de P+R de (Velo-) fiets en rij zo naar het centrum. Stippel uw route uit via de website vanFietsnet.

Park and rides

  • P+R Merksem – P+R Melsele
  • P+R Linkeroever – Wijnegem
  • P+R Luchtbal – P+R Olympiade
  • P+R Linkeroever – Eksterlaar
  • P+R Schoonselhof – Wijnegem
  • P+R Linkeroever – P+R Boechout

Parkeren

Antwerpen heeft verschillende tariefzones. Meer info over het tariefplan in de omgeving van het Zaha Hadidplein vind jehier. Op zon- en feestdagen is parkeren op straat gratis.

Ondergronds parkeren kan in Q-Park (Zeevaartstraat 11, 2000 Antwerpen). Je dient wel vooraf te reserveren: Reserveer je parkeerplek.

Presenting partners

Diamond partners

Court partners

Gold partners

Bronze partners

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.