Netwerkavond op 30 mei met Flows en Global Port Training

Netwerkavond op 30 mei met Flows en Global Port Training

Vanaf 27 mei verandert de Orteliuskaai naar een van de grootste kunst-sportstranden van België. De beste Belgische beachvolleyballers strijden op 1.200 ton zeezand voor de Belgische titel. Maar wat heeft beachvolleybal gemeen met Antwerpen? En hoe profiteert u als bedrijf mee van dit uitzonderlijke event?

Beachvolleybal is een ‘urban sport’ die gesmaakt wordt door iedereen. Tijdens de Olympische Spelen is het steevast de eerste sport die uitverkocht is. Dat is in Parijs niet anders. Met de Antwerpse Haven op de achtergrond wordt Cockerill Beach Antwerp de place to be op 1 en 2 juni.

Netwerkavond donderdag 30 mei

Een van de sleutels tot succes in de beachvolleysport is communicatie en ploegspel, want een team bestaat uit maar twee spelers. Laat dat net twee zaken zijn waar de bedrijven in de Antwerpse haven bovenuit steken: samenwerking en 360° communicatie. Cockerill Beach Antwerpen combineert dit tot een uniek netwerkmoment.

Op donderdagavond 30 mei houden we een netwerkavond. U maakt er kennis met onze prominente partners: Global Port Training, Operations and Support Team, Kalmar en Flows. Flows presenteert een panelgesprek met als onderwerp “topsport en de arbeidsmarkt”. Deelnemers zijn alvast Global Port Training, Peter Wouters (schepen Sport Stad Antwerpen) en Dries Koekelkoren (voorzitter Beachvolley Belgium).

Inschrijven voor de netwerkavond kan via de website:B2B Netwerkevent – Donderdag 30 mei 2024

B2B Cup op vrijdag 31 mei

Vrijdag 31 mei vindt de tweede B2B Cup plaats. Het ideale moment om aan een onvergetelijke teambuilding te doen. Vorig jaar ging Global Port Training met de titel lopen, dit jaar zijn er al zeker 15 teams die hen uitdagen. De organisatoren voorzien niet alleen een heuse trofee, maar ook voldoende dorstlessers en een afsluitende barbecue en afterparty voor alle deelnemende teams.

Wil je als bedrijf meestrijden naar de titel? Schrijf je in via de website:B2B Bedrijventornooi – Vrijdag 31 mei 2024

VIP Experience op zondag 2 juni

De apotheose van Cockerill Beach Antwerpen zijn de finales op zondag 2 juni. De aanwezige gasten hebben de mogelijkheid om van het allerbeste Belgische beachvolley te genieten met de Schelde op de achtergrond, genietend van een VIP Brunch Experience. Een informele setting om klanten uit te nodigen of om nieuwe partnerships te sluiten. Voor elke VIP-gast werkt het team van CBA een pakket op maat uit.

Tafels per 6 personen zijn te reserveren via de website:VIP Brunch Finales – Zondag 2 juni 2024

More news

Diamond partners

Court partners

Gold partners

Bronze partners

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.