Algemene actievoorwaarden winacties Cockerill Beach Antwerp

Wedstrijd wordt georganiseerd door Cruise Connection/Royal Caribbean International en Cockerill Beach Antwerp.

Deelname actie

 1. Deelname de winactie is kosteloos.
 2. Deelname vindt plaats wanneer je het inschrijfformulier volledig hebt ingevuld.
  1. Eenmalige deelname per persoon.
  2. Deelname aan acties is alleen mogelijk voor personen vanaf 18 jaar of ouder.
 3. De looptijd van acties en het moment van bekendmaking van de winnaar(s) wordt altijd vermeld op het in te vullen formulier.
 4. Deelnemers kunnen kans maken op een cruisevoucher t.w.v. € 2.500 inclusief btw bij Royal Caribbean International (Cruise Connection).

Persoonsgegevens

 1. Persoonsgegevens van deelnemers worden niet zonder overleg vrijgegeven en verstrekt aan externen. Tenzij er toestemming is gegeven een nieuwsbrief te ontvangen van een externe partij.
 2. Persoonsgegevens van deelnemers kunnen intern worden gebruikt voor het aanmelden van de nieuwsbrief, indien hier in de actie toestemming voor is gegeven.
 3. Op alle acties is Belgisch recht van toepassing.

Winnaar

 1. De wedstrijd verloopt als volgt: de deelnemers moeten één of meerdere vragen beantwoorden om deel te nemen aan de winactie. Ze moeten zich daarbij registreren door hun persoonsgegevens in te vullen en het wedstrijdreglement te aanvaarden. Deelnemers die het juiste antwoord op de vragen hebben gegeven, maken kans.
 2. De winnaar van de cruisevoucher is degene die het antwoord op de schiftingsvraag het dichtst benadert. Bij een ex-aequo op de schiftingsvraag is de winnaar degene die chronologisch als eerst het beste antwoord gaf.
 3. Wanneer de winnaar zich niet binnen een week na bekendmaking meldt, vervalt deze status en wordt er een nieuwe winnaar aangewezen.
 4. Cockerill Beach Antwerp is bevoegd personen uit te sluiten van deelname bij vermoeden van onrechtmatige deelname of fraude.
 5. Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan niet op de hoogte gesteld.
 6. De winnaar van de wedstrijd maken we via mail bekend en krijgt per e-mail een persoonlijk bericht.

Gewonnen product

 1. Het is niet toegestaan om de cruisevoucher door te verkopen aan derden.
 2. Het is niet mogelijk de cruisevoucher om te ruilen voor een ander product of geldbedrag.
 3. De cruisevoucher is geldig tot en met 1 juni 2024 voor alle Royal Caribbean International afvaarten tot en met 31 december 2024.
 4. De cruise dient geboekt te worden bij Cruise Connection nv, Koningin Astridlaan 72, 2550 Kontich, Tel. +32 3 880 80 80.
 5. Bij het boeken van een cruise door middel van de cruisevoucher zijn de algemene voorwaarden van Cruise Connection en van Royal Caribbean International van toepassing.

Diamond partners

Court partners

Gold partners

Bronze partners

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.